Za nami je še ena uspešna plesna sezona. Z zaključno predstavo smo proslavili 18. rojstni dan. Bilo je tako, kot mora biti. Zabavno in živahno, malo besed in veliko plesa. Predstavili so se vsi člani,kar je pričaralo pravo veličino plesa. Ples je resnično za vse, ne glede na starost ali izobrazbo, ne glede na slog življenja, ki ga posameznik živi. Vsak ljubitelj plesa doda v gib nekaj svojega in tako pričaramo čudovito plesno mavrico, ki ji ni videti konca. In prav to je bilo videti na predstavi. Paleta gibov, od tistih še malo nerodnih, do popolnih, ki jemljejo dih. Ponosni smo na vse naše plesalce in prav zaradi njih bomo tudi v prihodnje ustvarjali in nadgrajevali svoje znanje. 

Veselimo pa se tudi novih plesnih navdušencev, ki vsako leto vstopijo v naš plesni prostor. Kot nova energija, ki nas žene naprej. Utrinke predstave si lahko ogledate v galeriji. Pred zaključkom plesnega leta se bomo družili še na poletni plesni šoli, konec meseca pa se naša vrata zapirajo. Pa ne za dolgo. Že avgusta bomo nazaj, s prvimi programi, z novicami o vpisih in novostih, ki jih želimo vpeljati.

Vsem plesalcem, učiteljem in trenerjem in seveda vsem ljubiteljem plesa želimo vroče, sončno poletje in veliko prijetnih dogodivščin. Tudi plesnih.