Sanda Husić – JAZZ

Sanda Husić svojo plesno kariero izpopolnjuje že dobrih 15 let. Njena plesna pot se je začela v njenem rojstnem kraju v Pivki (v plesni skupini PIKE), kjer je skozi vsa ta leta tekmovanj in nastopov prejemala odličja in znanja, ter se razvijala v trenerja cheer dance in cheer jazz kategorije.

V Pivki je s plesno skupino PIKE še vedno aktualna plesna tekmovalka in trenerka. Z njimi osvaja izredno dobre tekmovalne rezultate na tekmovanjih - na slo cheer open 2016 (2. mesto: Pike - člani v jazz cheer kategoriji + 2. mesto: Artur&Sanda v jazz cheer kategoriji), evropsko prvenstvo v Avstriji 2016 (7. mesto v jazz cheer kategoriji), večkratna državna prvakinja v pom-pon plesih v dvojicah in skupinsko, svetovna prvakinja l.2007 s slovensko pom-pon plesno reprezentanco na Finskem

V plesnem društvu ELITE bo peto leto sodelovala in učila plesno skupino. Skupina jazz (ki ne bo tekmovalna) bo temeljila na preplesavanju njenih različnih koreografij. Tehnično predznanje in reference nista pomembni - samo volja do tega šteje!

V plesni sezoni 2018/2019 bo poleg jazza prevzela poučevanje tudi prvih plesnih korakov naših najmlajših - SONČKI (3 - 6 let).