Poletje se izteka in spet prihaja čas obveznosti, čas službe, šole, vrtca. Pred nami je pestra jesen, ki ji bo sledila vedno predloga zima. Zato je prav, da si ob vseh prihajajočih obveznostih privoščimo kaj sproščujočega in obenem zdravega.

Ples je to in več. Nudi nam sprostitev, blagodejno vpliva na telo, prebudi možgane in omogoča prijetno in zdravo druženje enako mislečih. Ne moremo zanemariti niti tega, da v prijetnem okolju spoznavamo nove ljudi in sklepamo nova prijateljstva, obenem pa krepimo stara prijateljstva in partnerske vezi. Na vse to mislimo, ko sestavljamo programe, ki jih bomo izvedli v novi plesni sezoni.
Tudi letos bo tako. Nekaj starega, nekaj novega in včasih malo improvizacije na željo vas, plesalcev. Radi imamo izzive, zato se že sedaj trudimo, da bi bili pripravljeni na vse.
Za začetek smo se lotili urnika, ki je že skoraj dokončen. Vsem seveda ne bomo mogli ugoditi, upamo pa, da bo vendarle vsak lahko našel termin zase. Stalno ekipa učiteljev ostaja ista. Artur Steffe, Sanda Husič in Tatjana Brozič. Vsi trije so se že poslovili od dopustniških dni in pridno sestavljajo programe za stare in nove plesne navdušence.

Vabimo vas, da se nam pridružite v tem neskončnem krogu učenja, zabave in sproščanja. Verjamemo, da si vsak lahko privošči uro ali dve na teden, ko pozabi na rutino in skrbi. Z vpisi začnemo 21.8.2017. Pokličite nas ali pišite. Vse novosti ali morebitne spremembe bomo sproti objavljali na spletni strani.

Veselimo se novih začetkov in srečanja tako starih, kot tudi novih članov.